A Liliputi puhatalpú cipőkről

2023.08.01

Magyarországon, Szombathelyen, 100% természetes bőrből készült termékek. A Liliputit egy magyar család álmodta meg és ért el mára nemzetközi sikereket és elismerést.


Előnyük, hogy a mezítláb járás érzését és annak minden előnyét nyújtják viselőjüknek, miközben védik a lábat. Elsősorban járni tanuló vagy totyogó gyerkőcöknek készültek, de nagyobb méreteiknek hála egészen 26-os méretig használhatjátok őket mondjuk benti cipőnek, de száraz időben kint is használhatjátok elsősorban természetes talajon. Puha talpuknak köszönhetően könnyebb bennük a járástanulás, a gyermek jobban érzékeli bennük a talajt, ezért a gyerekek többsége ragaszkodik hozzájuk.

A Liliputi puhatalpú cipők felső részre természetes nappa bőrből készül és károsanyag, nehézfém mentes festékanyaggal színezik. Rugalmas gumipántjukkal könnyen feladhatóak és biztosan a helyükön maradnak.

A cipő talpa 3 rétegből áll középen egy 3 mm vastag rugalmas szivacsréteggel, mely a hőszigetelést és némiképp az ízületek terhelésének csökkentését biztosítja.

Belső fele egy bőrhatású légáteresztő anyagból vagy marhabőrből készül. Ez a szellőző anyag vegán termék, 100%-ban légáteresztő, valamint antimikrobális, környezetbarát, nem tartalmaz króm tartalmú vegyületet. Tökéletes klímát biztosít a lábnak.

A külső talp vagy nappa bőr (mely a felső rész másik oldala), vagy pedig bőrön elhelyezett méhsejt mintázatú, csúszásbiztos tappancs.Mindkét talp ugyanannyira hajlékony, de más a kopásállóságuk. A nappabőr-talpú cipőket érdemes időnként átdörzsölni dörzspapírral, ezáltal kicsit felborzolni, hogy ne váljanak csúszóssá. Ha csúszós padlón, aszfalton vagy enyhén nyirkos felületen fogjátok zömmel használni, érdemes a tappancsos verziót választani. A Liliputi nem csak gyermekeinkre, hanem a környezetre is odafigyel, mert a gyártás és csomagolás folyamatában betartanak minden EU-s egészség- és környezetvédelmi előírást és termékeiket újrahasznosított csomagolóanyagba csomagolják.

Ha felkeltette összefoglalónk az érdeklődésedet, gyertek el hozzánk egy próbára Hatvanba, a Horváth Mihály út 82. sz. alatt található üzletünkbe, ahol a Liliputi márka által egységesített ajánlott fogyasztói árat alkalmazzuk és nem lépjük túl azokat.Forrás: www.liliputi.hu