Asso gyerekcipő - Ismered?

2023.03.24


Vannak szerencsések, akiknek már volt alkalma találkozni és felpróbálni Asso cipőt gyermekük lábára. Akinek nem, annak ajánljuk. Hogy miért? 


Az Asso gyerekcipők strapabírók. Hosszútávú használatot is jól bírnak. Egy cipőnek egy szezont legalább ki kell bírnia. Még ha ki is növi a gyermek, reméljük, hogy csak a szezon végére.

Sok modelljük orrvédelemmel készül, hogy a kisebbek ne tudják lerúgni, lekoptatni a cipő orrát.

Természetes anyagokból készülnek. 100% természetes bőrből gyártják őket. A cipők talpa TR, olasz minőségű hajlékony talp, ugyanakkor megfelelő védelmet nyújt a környezeti hatások ellen.

Téli modelljeik rendkívül meleg, pihe-puha béléssel készülnek. Fontos megemlíteni, hogy Magyarországon kézzel gyártott termékek. Cégük 30 éves múltra tekint vissza. 

A lábbelik kéregmerevítése szuper. A lábak fejlődésének folyamatában fontos, hogy milyen hatások érik a gyermeklábat, amíg kialakul végleges állapota 10-14 éves kor körül. Emiatt fontos, hogy megfelelő tartást kapjon a gyerkőcök lába. Az Asso cipők kéregmerevítése erős.   

Formatalpas modelljeik mellett supinált szandálokat is gyártanak, melyek 23-30-as méretig érhetők el. Ezek a befelé dőlő boka fejlesztésében játszanak szerepet. A supinált szandálok belső talpéle megemelt, így billentve vissza a befelé dőlő bokát a helyes tartásba. Ehhez egy megfelelően erős kéregmerevítés társul, ami abban segít, hogy meg is tudja tartani ezt a pozíciót és ne dőljön újra befelé. A supinált talpon emellett a lábacskának folyamatosan egyensúlyozni kell, ami észrevétlenül edzi a lábfej izmait.

Egyedi megjelenésű, modern fazonok. A gyerekek és a szülők is megtalálják a cipők megjelenésében a nekik tetszőt. Akik szeretik a modern megjelenést, valószínűleg szeretni fogják , mert letisztult formatervezéssel készülnek, színhasználatban követik a divatot, ugyanakkor a gyermekek ízlésére is gondolnak, amikor mérettől függően kedves mintákkal látják el a lábbeliket. Nagyobb méretben pedig letisztult designnal, minta nélkül is kaphatunk Asso gyerekcipőket.

Ár-érték viszonylatban az egyik legjobb a piacon. Az Asso gyerekcipők magas minséget kínálnak elérhető áron.

Látogassatok el üzletünkbe, és tekintsétek meg Asso modelljeinket! Egy próbát biztosan megér!

3000 Hatvan, Horváth Mihály út 82., 37/744-467