Superfit - Prémium minőség a legfontosabbaknak

2023.07.26

Szeretném bemutatni nektek a Superfit cipőket! Magas minőséget, extra kényelmet biztosítanak gyermekünknek. Ha kézbe vesszük, máris érezzük mennyire rugalmas a talp, milyen puha a belső kialakítás. Jó hír a keskeny lábú gyermekek szüleinek,mert az ő lábukra is tökéletesen illeszkedő modellre találhatnak a Superfit márka termékeivel. Extra magas rüszt esetén is átmegy a szűrőn!

Kicsit tudományosabban a részletek:

A Superfit cipők osztrák minőséget biztosítanak használóiknak, mert a készítésük során az alábbiakra figyelnek.

Felhasznált alapanyagok: 

Minőségi, természetes, puha, szellőző és káros anyag mentes.

Német akkreditált laboratóriumokban és gráci minőségbiztosító intézetekben többszörösen ellenőrzött termékek.

Talp: 

Hajlékony, rugalmas és gördülékeny, polyurethan talp, csúszásbiztos beépített lépéscsillapítással, a helyes járás kialakulását és az extra terhelések kiküszöbölését is segítheti.  


Talpbetét: 

Egyedi Superfit talpbetét. Rugalmas, elülső perforált, szellőző felülettel. A megfelelően kialkított puha párnás résszel a talpon levő izmokat természetes módon tornáztatja, így azok túlfeszülését megakadályozva, segíthetik az inak, szalagok, porcok erősödését. A Superfit talpbetétek nagy része kivehető, ami lehetővé teszi egyrészt a szárítást, másrészt az ortopédiai gyógybetétek szakszerű elhelyezését. A kivett betét megkönnyíti a láb hosszának folyamatos ellenőrzését is. 

Sarokrész: 

A Superfit cipő kéregrészénél a sarok helyes megtartása a fő cél. A bokánál a puha sarokpárna a rázkódások, ütések ellen véd. A belsőrészen a megfelelő pontig a meghosszabbított sarokkéreg és a kitapintható oldalsó támaszok a boka felső és alsó ugró ízület tekintetében biztos tartást adnak, ezzel segíthetnek megakadályozni a bokacsontok befelé dőlését. Ugyanakkor a lábak elülső része szabadon mozoghat, így a hosszboltozat izomzata is természetes úton fejlődhet.


Fejrész: 

Kényelmesen széles, megfelelően magas. A belső talphossznál a megfelelő ráhagyással elegendő mozgásteret adnak a fejlődésben lévő láb ujjainak,

így megakadályozhatják azok deformálódását, a lábra pontosan illeszkednek, ezzel a túl bő és túl keskeny cipők káros hatásait is kivédhetik, mint az íves anatómiai szempontból tökéletesen kialakított fűzőrész is a megfelelő tartást biztosítja. Keskeny lábú gyermekekre is ideálisan szokott illeszkedni. Magas rüsztre nagyon jó választás.

Aki egyszer kipróbálja, nem akar majd mást!